JIHLAVA – soutěž,vyhodnocení okresní ligy – 19.9.2009.

    V sobotu 19.září v 10 hodin byla zahájena poslední soutěž jihlavské okresní ligy mladých hasičů. Při zahájení jsme stáli společně s družstvem Pavlova mezi druhým a třetím místem v celkovém hodnocení. Ranní chlad a velké jihlavské náměstí pod zamračenou oblohou nás přivítali se spoustou soutěžících a ostatních příznivců hasičského sportu. Poprvé jsme se objevili v nových soutěžních dresech. Na soutěž vyjíždíme bez našeho Filipa K., který je nemocný.Tato skutečnost nás mírně oslabovala vůči kolům minulým, ale Ondra, který rozdělovač zkoušel i před soutěží na náměstí vše zvládnul.

    Náš čas z prvního kola 17:80  vynesl Kamenici A na vynikající 3.místo v bedřichovské soutěži. Družstvo z Pavlova  nás porazilo o jednu setinu, která nás posunula v celkovém hodnocení okresní jihlavské ligy na celkové 3. místo.

    Družstvo Kamenice B se v bedřichovské soutěži umístilo na pěkném 8.místě z dvanácti soutěžících družstev. Družstvo soutěžilo letos poprvé a opravdu jeho velkým úspěchem je celkové umístění na 5. místě v jihlavské lize. Na základně s námi pracovali Mirka a Leoš s pomocí tety Danky.

    Po skončení jsme odjeli oslavit ukončení sezóny do Pohostinství pana Kratochvíla. Velkým překvapením byl dort za úspěšnou sezónu od Leoše, který nám moc chutnal. Aby sladkostí nebylo málo obdaroval nás pan Dvořáček Jaroslav spoustou lízátek.

   

Leoš :     Velmi úspěšná sezóna letos končí. Máme velikou radost z dosažených výsledků a získaných ocenění. Naše radost je o to větší, že jsme se dostali mezi vedoucí družstva, která jsou vybavená mnohem lepším soutěžním materiálem, propracovanou technikou soutěže a samozřejmě vysokým tréninkovým nasazením. Naše snaha byla oceněna , máme ještě stále co zlepšovat, ale hlavní je to, že jsme správná parta “nezkrotných“ , ale i zapálených kamarádů , které spojuje radost z pohybu a chuť poznávat něco nového, pro nás užitečného.

Více fotografií naleznete zde v galerii.