NOVÁ ŘÍŠE – okresní liga – 27.6.2009.

V sobotu 27.června jsme se v poledne vypravili z Kamenice, tradičně již obě družstva do Nové Říše. Připomenu jen, že právě v Říši jsme loni poprvé uspěli a dovezli svůj první pohár. Cesta byla dlouhá a jak se tak občas stává, nevolno přišlo i na soutěžící. Naše delší zastávka vyvolala obavy pořadatelů, neboť jsme vezli na závod část časomíry,  bez které by to nešlo. 

    První kolo skončilo pro Ačko neplatným pokusem. Ondra, který se pohodlně usadil na rozmočený  koberec neustál proud první vody a byl posunut za čáru nástřiku.Družstvo Kamenice B ve druhém kole zlepšilo svůj čas na 20,81 a tím se umístilo na skvělém 3.místě za družstvem Pavlova. Nám Kamenici A se podařil útok v druhém kole natolik dobře, že nás vynesl s časem 18,33  na vysněné 1.místo.Ondrovi se podařil osobák na proudu a také byl oceněn jako nejobětavější hasič ve výpomoci pro družstvo Nové Říše. Společně s ním za Říši na pravém proudu soutěžila i Eliška.

    Na základně s námi pracovali Leoš s Mirkou. Objektivem fotoaparátu sledovala soutěž teta Danka.

     S radostí odjíždíme domů s malou zastávkou v restauraci U Rajmunda v Kamenici, kde pod přístřeškem vychutnáváme ne jen sladký dort, který byl cenou za „jedničku“ ale i skvělý pocit obou družstev z vítězství v soutěži. 

Více fotografií naleznete zde v galerii.