Okresní kolo hry Plamen 2011/12 - Meziříčko 26. - 27.5.2012

Okresní kolo hry PLAMEN 2011/2012 se konalo 26-27.5.2012 na rekreačním středisku Meziříčko.Sobotní slunečné ráno vyjíždí MH - kategorie starších, aby do deváté hodiny stihli prezentaci a kontrolu platných průkazů, převzali přidělené chatky a stihli se ubytovat.
       První soutěží byla štafeta 400m CTIF. Naši starší si vedli rozhodně skvěle a jejich výkon bez trestných bodů je vynesl na 3. místo.Štafeta 4x60m s úspěšnými předávkami a pěkným časem byla hodnocena opět 3. místem.
       Čisté provedení další disciplíny - štafety dvojic bez trestných bodů vyneslo starším také na 3. místo.
       Navečer následovala soutěž jednotlivců v běhu na 60m s překážkami, kde v kategorii chlapci jsme měli jediného zástupce Tomáše Neckaře, který obsadil skvělé 5. místo z 25. soutěžících a v kategorii dívky nádherné 4. místo obsadila Karolína Baborová, 7. místo Eliška Neckařová a 12. místo Soňa Blažková z počtu 26. soutěžících.
       Druhý den byl od rána prováděn požární útok CTIF, kde s deseti trestnými body obsadili starší skvělé 3. místo.
       Kategorie mladší začala disciplínou štafeta 4x60m s jedním pokusem, který byl platný. Štafeta dvojic o jednom pokusu při hrubé chybě u hydrantu byla vyhodnocena jako neplatný pokus. Druhý den při požárních útocích, mladším v prvním pokusu spadl do kádě koš. Až druhý pokus byl pro mladé úspěšný. Družstvo mladších má změněné složení a před sebou spoustu práce aby zvládlo nácvik všech disciplín.
     Na závěr se vyhodnocovala kronika roku 2011/12 hry Plamen a ta naše byla vyhodnocena jako nejlepší a oceněna plaketou.

       Dvoudenní soustředění mladých hasičů je velmi oblíbenou akcí. Osobní kontakt vedoucích a soutěžících jednotlivých sborů mnoha okrsků je velkým přínosem v získávání informací o vedení mládeže, o technice provádění jednotlivých disciplín a neposlední řadě k poznání nových kamarádů mezi mladými závodníky.Velká koncentrace rozhodčích otevírá i možnost diskuse nad jednotlivými nedostatky v nácviku a vede k jejich odstranění a zlepšení.

Více fotografií naleznete zde v galerii.

Výsledkové listiny