PLAMEN 2010 – Meziříčko, 22.-23.5.2010

Ani chladné počasí a déšť doprovázející měsíce duben a květen neodradili v přípravě naše mladé hasiče na jarní kolo soutěžní hry Plamen 2009/2010, které se konalo 22. a 23. května na rekreačním středisku  Meziříčko.

Odjíždíme v počtu devatenácti mladých hasičů s doprovodem čtyř dospělých. Podařilo se nám sestavit jedno družstvo v mladší kategorii  a nově družstvo starší. Po příjezdu následovala přísná kontrola členských průkazů u jednotlivých soutěžících.Nástup byl ve třináct hodin a protože jsme měli na místě až večeři, tak nám vedoucí krájel chléb s kousky salámu. Neumíte si představit jak nám chutnalo.

Soutěž u mladších začala štafetou dvojic. Přísnost rozhodčích nás trošku dostala, ale rozhodila i ostatní kolektivy a my dopadli skvěle.Starší souběžně zaběhli štafetu CTIF. Na oválu necvičili a přesto se jim povedla. Když starší běželi štafetu dvojic, tak mladší běhali štafetu 4x60m. Za tuto štafetu jsme my mladší dostali pohár za první místo. Následně také dva pokusy štafet 4x60m rozdělené vydatným deštěm z bouřkových mraků zaběhli starší celkem dobře.

Večer a osobní volno jsme trávili společně a mohu říct, že jsme se nenudili. Možná jen jsme měli dříve spát, protože jsme to ráno na sobě cítili.

Po snídani začali mladší požárním útokem a souběžně s nimi na louce probíhal pro starší útok CTIF . Odpoledne dokončili starší požární útoky. Děkujeme vedoucím za skvělé vedení a nástupy k disciplínám.

Loni velmi úspěšné družstvo mladších Kamenice A hladce vplulo do kategorie starší a zvládlo skvěle pro ně nové disciplíny. Umístilo se na krásném 11.místě z devatenácti kolektivů.

Naši mladší loňské družstvo Kamenice B  vyhrálo ve své kategorii . Celkové 1. místo v okresním kole hry PLAMEN je velkou odměnou pro náš celý sbor. 


Více fotografií naleznete zde v galerii.