POLNÁ – pohárová soutěž MH – 8.8.2009.

V sobotu 8.srpna jsme dojeli na patnáctou hodinu na Husovo náměstí do Polné .Právě tam se konala  pohárová soutěž mladých hasičů v požárním útoku. Tato soutěž byla předvojem noční soutěže mužů a žen. Někteří z nás byli již více jak týden na letním hasičském táboře, ale i tak se nám podařilo složit obě družstva. (Je pravda, že ještě hodinu před odjezdem nebylo jasné zda se sejdeme všichni) Mnozí se s námi vydali poprvé,  ostatní jsou našimi zkušenými náhradníky.

    Celou soutěž jsme pojali tak nějak tréninkově a pro rozptýlení o prázdninách. Ostatní družstva sestavila soutěžící obdobně a některá nepřijela vůbec. Možná to bylo i našim štěstím, kromě toho štěstíčka soutěžního. Podařilo se nám to co jsme ani nečekali. Dovezli jsme 2. a 3. místo. Na výsledek jsme obzvlášť hrdí, neboť jsme i bez skalních členů družstva ukázali, že když se chce, tak to jde. Na základně s námi pracovali Leoš s tetou Dankou. Na kole nás přijeli podpořit teta Hanka a strejda  Jarda, který nám i pomohl s materiálem při základně.

    Cesta domů vedla opět kolem  restaurace U Rajmunda v Kamenici. Soutěž v Polné se nám líbila stejně jako sezení se zmrzlou odměnou. Radostnou zprávu jsme sms-kovali také ostatním do Chvalkova na tábor :) :)

Více fotografií naleznete zde v galerii.