Vysoké Studnice – 1.5.2010

   Tak nám to konečně začalo. V sobotu 1.května při okresní soutěží dorostu pořádané již po druhé sborem dobrovolných hasičů Vysoké Studnice proběhla i soutěž mladých hasičů okrsku Karla Vozába. Kromě soutěže v požárním útoku byla tato rozšířena pro mladší o štafetu dvojic a  pro starší kategorii o útok CTIF. Význam soutěže procvičit si disciplíny v rámci okrsku a tak se připravit na jarní kolo hry Plamen splnil nad očekávání svůj účel. „Staří známí „ se setkali, atmosféra byla přátelská a rivalita běžných soutěží šla stranou. Přivítali jsme i nově vzniklé kolektivy MH  v rámci okrsku. „Vozábovci“ mají být na co hrdí. Vždyť téměř každý sbor má již své družstvo mladých hasičů.                                                                                                                                                            

   Stejně jako většina ostatních jsme měli možnost si překážky útoku CTIF vyzkoušet až na soutěži. Úsilí vedoucích a „píle“ nás mladých (v uvozovkách – puberta prý s námi cvičí ) se odrazilo i na výsledcích. Vše se nám velmi pěkně podařilo zachytit na fotografiích takže opravdu není co komentovat. Při disciplínách s námi byli vedoucí  Leoš a Mirka. Soutěž přes objektiv fotoaparátu sledovala teta Danka a také Mirka.

   Děkujeme všem kdo se podíleli na přípravě a zdárném průběhu soutěže. Jsme moc rádi že okresní kolo dorostu nezastínilo soutěž okrsku jako loni. A hlavně jsme rádi za diplomy a celkové 2. místo pro Kamenici mladší a celkové 3. místo pro Kamenici starší kteří měli na této soutěži svoji premiéru.

Více fotografií naleznete zde v galerii.